Karen Chance - 'Fury's Kiss' Könyv trailerTudom, már megint trailer... Hát ez van gyerekek, jön majd kritika is no para. ;P
Na, de hogy ne legyen csak egy lapos trailer bejegyzés, egy kicsit megismerkedünk a sorozattal is.

Azt hiszem elég sokan ismeritek Karen Chance Cassie Palmer sorozatát. Már az első résznél beleszerettem és a kapcsolatunk azóta is makulátlan. Viszont, most a relektor fény a spin-off sorozaton van, melynek címe Dorina Basarab. A főszereplő, Dorina félig ember félig vámpír, azaz már a megszokott dhampir elnevezésű fajt képviseli.

Hogyan is kapcsolódik ez a Cassi Palmer sorozathoz? Hát kérlek szépen, Dorina apja nem más, mint az én kedvenc C.P. karakterem, Mircea! Ebből következik, hogy Dorina nagybácsija pedig maga Drakula (Szép kis család). De ha ez még nem lenne elég az ismerős karakterekből, Dorina gyakran dolgozik együtt Louis-Cesare-al, és nem mondhatnám, hogy közömbösek egymásnak. A lány démonokra és vámpírokra vadászik, úgyhogy nem kis pályás.


Midnight's DaughterMidnight's Daughter
Dorina Basarab #1
Death's MistressDeath's Mistress
Dorina Basarab #2
Fury's Kiss

Fury's Kiss
Dorina Basarab #3

És most a beígért trailer az Október 2-án megjelenő Fury's Kiss-hez.

Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése