Könyvpremier: Tiffany Reisz - A Szent

Még csak most kezdődött el a Könyvfesztivál, de mi most mégis a Könyvhét egyik nagyágyúját szeretnénk ma nektek kicsit jobban bemutatni. Tiffany Reisz nemzetközileg magasan elismert, több díjat is bezsebelő Eredendő Bűnösök (Original Sinners) című erotikus sorozata itthon is masszív rajongótábornak örvend. A sorozat negyedik kötete április 18-án jelenz meg nálunk, Az Úrnő címmel az Athenaeum kiadónál, a következő kötet, A Szent pedig Könyvhétre érkezik.

A Könyvpremier keretében 5 blog 5 részletet oszt meg a könyvből.

Tiffany Reisz: A Szent (Eredendő bűnösök – Az ártatlanság évei sorozat)

Kiadó: Athenaeum
Megjelenés: 2015. június 26.
Fordító: Márton Andrea

Eleanor Schreiber egy zavarodott, zabolátlan tizenéves lány, aki megesküszik, hogy soha többé nem lép templomba. A lázadó tini azonban találkozik Stearns atyával, aki örökre megváltoztatja az életét. Már semmi nem állhat annak útjába, hogy az legyen, amit a sorsa diktál neki: Nora Sutherlin, az ismert erotikus regényíró, egyben Manhattan legismertebb dominája…Sørent nézve könnyű volt elhinni, hogy Isten az embert saját képmására teremtette. Ha Isten Sørenhez hasonlítana, nem lennének ateisták.
– Eleanor, megmondtam neked, hogy ne hagyd el egyedül a szobádat.
A lány összerezzent.
– Bocsánat. Visszamegyek.
– Nem, bejöhetsz. Csukd be magad mögött az ajtót!
Eleanor belépett a szobába, becsukta és bezárta maga mögött az ajtót.
Amint Eleanor idegesen elindult az ajtótól a karosszéke felé, Søren beszélni kezdett. Eleanor nem tudta, hová üljön, így leült a földre a férfi lábához és rájött, hogy milyen jó helye van ott. Søren kezét Eleanor nyakszirtjére tette, és ujjaival a hajába túrt. Ujjhegye köröket írt le a nyakszirtjén. Hosszú ideig Eleanor nem tett mást, csak fejét a férfi térdén nyugtatta. Itt el tudna éldegélni. Itt meg tudna halni. Ha több bátorsága lett volna, megmondta volna neki.
Eleanor felpillantott a férfira. Søren felemelte a karját és begörbített ujjal jelzett neki. Eleanor felállt a székből, és beleült az ölébe, a karjaiba. A férfi szája megtalálta az övét, és a sötétben, a holdfényben életükben először csókolóztak.
A csók úgy vette körül Eleanort, akár a levegő, fenntartotta, akár a víz, megtámogatta, akár a föld és égette, akár a tűz. Olvasott már a szenvedélyről, az éhségről, a vágyról, és érezte őket maga is. De soha nem kóstolta a saját szájával.
Fordította: Szilágyiné Márton Andrea

További állomások:

Deszy Könyvajánlója
Angelika blogja
MFKata gondolatai
Kelly&Lupi olvas
Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése