CASTING: Ő lehet az új Christian Grey

A Szürke ötven árnyalata (50 Shades of Grey) film készítése egyáltalán nem megy simán, pedig még csak a szeplőválogatásnál tartanak. Nem sokkal azután, hogy végre leszerződtették a Kemény motorosok sztárját, Charlie Hunnam-t, a rajongók többsége nem rejtette véka alá véleményüket, és bizony jó nagy hangot is adtak nem tetszésüknek.

Az univerzum meghallhatta, ugyanis napokkal később Hunnam bejelentette, hogy visszalép a szereptől, így a domináns, milliárdos üzletember, Christian Grey szerepére új színészt kellett keresni.

Ezúttal a keresés nem tartott sokáig, bár még nem erősítették meg a készítők, de szinte biztosnak látszik, hogy a pletykákat hivatalosan is megerősítették, miszerint a befutó az Ír származású, karrierjét modellként kezdő, a Once Upon a Time sheriffje/vadásza Jamie Dornan lesz!

Mivel a bemutatót 2014 Augusztus 1-re lőtték be, a Universalnak már november elsején el kell kezdenie a forgatást, hogy biztosan készen legyenek. Ha Dornan beválik, három és esetleg négy részes Fifty Shades filmre szóló szerződést írhat alá, amennyiben az első rész sikeres lesz.Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése