Hivatalos promot kapott a 'Bitten' Tv-Sorozat


Végre!! V-É-G-R-E itt vannak a szexi farkasok!

A Syfy már szeptemberben berendelt 13 epizódot a Kelley Armstrong 'Women Of The Otherworld' szexi, paranormális, vérfarkasos, romantikus, akció dús, sorozatán alapuló 'Bitten' tv sorozatból.

Elena, a világ egyetlen női vérfarkasa kétségbeesetten menekül két világ elől, melyeknek sosem akart része lenni és a férfi elől, aki vérfarkassá változtatta. Elhagyja a Falkát és egy új városban talál menedéket, ahol új életet kezd egy új lángoló szerelemmel, és egy menő fotós karrierrel. De amikor holttestek bukkannak fel a vérfarkasok menedékében, Elena az új, normális és a vad, veszélyes, kiszámíthatatlan - amiről már azt hitte, hogy végleg maga mögött hagyta - élet közt őrlődik. 
Nem túlzás, hogy a rajongók többsége eléggé megijedt, amikor lerántották a leplet a színészekről. Míg az Elenát játszó Laura Vandervoort (Smallville, Ted) ellen nem sok mindenkinek volt kifogása, a Falka vezetőjét és mentorát, a Jeremyt alakító Greg Bryk-et (A History of Violence) többen is kissé idősnek találták a szerepre és a női szíveket meghódító (majd összetörő) Clayton szerepére talált Greyston Holt (Once Upon a Time) sem volt a rajongók kedvence.

Azonban az első 1,5 perces promoból látható, hogy talán nem is ígérkezik olyan rossznak ez a csapat, mint azt elsőre gondoltuk. A leggyengébb pontja a sorozatnak, ahogy a csatorna hasonló sorozatira is jellemző, ismét a CGI lesz, ezt már most borítékolhatjuk. Azok a farkas-akarna-lenni-izék borzalmasak. De nem is azért nézzük

Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése