CASTING: Két színésszel bővült az 'Outlander' szereplőgárdája


A srácok a 'Starz'-nál nem bíznak semmit a véletlenre. Míg tűkön ülve várunk, hogy végre megtudjuk ki fogja játszani Claire Randall-t, addig a skót Graham McTavish (The Hobbit: An Unexpected Journey, 24) és Gary Lewis (Billy Elliot, New York bandái) leszerződött a szintén skót főszereplő Sam Heughan mellé a Starz közelgő dráma tv-sorozatának, a Diana Gabaldon regényei alapján készülő 'Outlander'-nek szereplőgárdájához.

Heughan nemrég szerződött Jamie Fraser szerepére, aki Dougal MacKenzie (McTavish) és Colum MacKenzie (Lewis) unokaöccse a sorozatban, amely egy epikus történetben vegyíti a romantikát, sci-fi-t, a történelmet és a kalandot.

Az első két epizódot a Battlestar Galactica Ronald Moore-ja írja, és John Dahl (Dexter, Breaking Bad, Justified) rendezi. A sorozat forgatását még idén ősszel tervezik, méghozzá Skóciában és várhatóan jövőre debütál a Starz-on.

A gyártó stúdiók közt van a Sony Pictures TV, Tall Ship Productions, Story Mining, Supply Company és a Left Bank Productions.

Kapcsolódó bejegyzések


Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése