Borító mánia: borítót kapott a 'Párválasztó' harmadik része


America Singer visszatér! Megérkezett Kiera Cass nagy sikerű YA disztópia sorozatának, a 'The Selection'-nek, azaz itthoni címén ismert, a 'Párválasztó' sorozat befejező részének hivatalos amerikai borítója. A könyv 'The One' címmel 2014 május 6-án kerül a külföldi könyvesboltokba.

Ám nem csak egy borítót hoztunk el nektek, de egy videót is arról, hogyan készült a gyönyörűség.



The Selection changed the lives of thirty-five girls forever. And now, the time has come for one winner to be chosen.

America never dreamed she would find herself anywhere close to the crown—or to Prince Maxon's heart. But as the competition approaches its end and the threats outside the palace walls grow more vicious, America realizes just how much she stands to lose—and how hard she'll have to fight for the future she wants.

From the very first page of The Selection, this #1 New York Times bestselling series has captured readers' hearts and swept them away on a captivating journey... Now, in The One, Kiera Cass delivers a satisfying and unforgettable conclusion that will keep readers sighing over this electrifying fairy-tale long after the final page is turned.



Az első rész, a 'The Selection' idén 2013-ban jelent meg itthon, a Gabo kiadónál 'Párválasztó' címmel,  így a második részre, az 'Elit'-re még valószínűleg pár hónapot várni kell, a kiadó biztosított róla, hogy lesz folytatás itthon is. 

Addig is, aki még nem olvasta...

Harmincöt lány. Egy korona. Egy lehetőség, ami az életben csak egyszer adódik. A Párválasztóban részt vevő harmincöt lány számára ez életük legnagyobb esélye. Egy lehetőség arra, hogy kiszabaduljanak abból az életből, amibe beleszülettek. Hogy belépjenek egy világba, amiben csillogó ruhákat és felbecsülhetetlen értékű ékszereket hordanak. Hogy palotában lakjanak és a csodás Maxon herceg szívéért vetekedjenek egymással. America Singer számára azonban kész rémálom Kiválasztottnak lenni. Azt jelenti ugyanis, hogy hátat kell fordítania titkos szerelmesének, Aspennek, aki egy alsóbbrendű kasztba tartozik. El kell hagynia az otthonát, hogy beszálljon az ádáz közdelembe egy koronáért, amire nem is vágyik. Egy palotában kell élnie, amit a lázadók erőszakos támadásai fenyegetnek állandóan. Aztán America megismeri Maxon herceget. Lassan megkérdőjelezi addigi terveit, és rádöbben arra, hogy az élet, amiről mindig is álmodott, talán köszönő viszonyban sincs a jövővel, amit korábban még csak el sem képzelt volna.

„Elbűvölő, megragadó és épp a megfelelő mennyiségű izgalom van benne!" Kiersten White, New York Times
Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése