TOP 5 Vasárnap #8 - Top 5 Idézet



Visszatér a Top 5 vasárnap!
A FüggőVég minden vasárnap egy új könyves rovattal jelentkezik, melynek neve TOP 5 Vasárnap! Az ötletet egykedves külföldi blogger ismerősömtől, a Larissa and Friends' Bookish Life angol blogtól nyúltam le, ahol már több éve aktívan részt veszek a kezdeményezésben. 


A Lényeg:

Minden vasárnap egy TOP 5-ös listát teszünk közzé. A lista bármiről szólhat majd, aminek köze van a könyvekhez, filmekhez, videojátékokhoz. Minden héten új témával jelentkezünk. Bárki nyugodtan csatlakozhat hozzánk a saját TOP 5-ös listájával az adott témában. Téma javaslatokat örömmel fogadunk, ne fogjátok vissza magatokat! :)

Szabályok:

  1. Állítsd össze a TOP 5-ös listád abból a témából, amit arra a hétre választottunk. 
  2. Említs meg minket a bejegyzésedben!
  3. Nyugodtan használd a rovat bannereinket.
  4. Kíváncsian várjuk a te listáidat is! Ha szeretnéd velünk megosztani, hagyj nekünk egy linket a bejegyzésedhez odalenn a kommentben. Ha nincs blogod/nem szeretnél külön bejegyzést írni,  nyugodtan írd meg hozzászólásban a listád. 

Az eheti téma:

Top 5 Idézet


(Top 5 könyves idézet)

5.) Mark Lawrence - A Bolondok Hercege

"Mindig a némák a leggyilkosabbak. Minél több a tombolás meg az acsargás, annál veszélytelenebb egy állat. Ez az emberekre is igaz. Én például kilenctizednyi szájhősködésből meg egytizednyi mohóságból állok, gyilkos temperamentumból viszont egy fikarcnyi se szorult belém."

4.) Sherrilyn Kenyon - Time Untime

"- Egy "óh a francba" pillanat képes tönkretenni minden legjobb törekvésünket, hogy megvédjük ezt a világot, és nem létezik veszélyesebb, mint egy idióta küldetésen.
- Naná, hogy van, Choo.
- És mi lenne az?
- Egy idióta internet kapcsolattal és hat csomag Red Bullal." 

3.) Sherrilyn Kenyon - Born of Silence

"A világ nem igazságos. És nem számít milyen jó és tisztességes vagy, nem számít mennyi mindent adsz másoknak, valaki mindig gyűlölni fog, ha másért nem, hát azért mert lélegzel. Ezen nem segíthetsz. Nem változtathatod meg az embereket vagy a véleményüket, ha már engedték, hogy a gyűlölet megmérgezze őket. De megválaszthatod, hogyan kezeled őket. Sose hátrálj meg, de sétálj el, amikor teheted, harcolj, amikor muszáj. Bármit is teszel, ne adj nekik hatalmat, hogy bántsanak. Ne engedd be őket magadba. Nem érik meg. Saját magadért éld az életed. Maradj hű önmagadhoz és ha nem látják a szépséget, ami vagy, az az ő veszteségük. Hagyd, had vigye őket sírba a keserűség. Azzal töltsd az idődet, ami a legjobban számít. Légy önmagad és értékeld azokat az embereket, akik annak látnak téged ami és aki valójában vagy. Az embereket, akik szeretnek, és azokat akiket te szeretsz. Csak ők számítanak. Hadd menjen a többi a pokolba."

2.) Karen Marie Moning - Iced

Szerintem a halogatás a hármas számú tétel a hülyeségek listáján. Így is pontosan ugyanott köt ki az ember, ahol nem akar, pontosan ugyanazt teszi, amit nem akar, csak annyi a különbség, hogy közben elfecsérli azt a sok időt, ami alatt valami élvezeteset tehetett volna. És ami még rosszabb: valószínűleg egész idő alatt stresszeli magát és szar a hangulata. Ha tudjuk, hogy valami elkerülhetetlen, gyürkőzzünk neki, és legyünk túl rajta. Lépjünk tovább. Az élet rövid.

1.) Sherrilyn Kenyon - Acheron

Felett, alatt, körbe, keresztül, de mindig van egy út.
(Top 5 játék idézet)


5.) Batman Arkham City: The Joker
Twinkle, twinkle, little bat. Watch me kill your favorite cat.

4.) The Elder Scroll's: Skyrim Paarthurnax

Melyik a jobb, jónak születni vagy nagy erőfeszítések árán felülkerekedni a gonosz természeteden?

3.) Fallout Series: Narrátor

Háború, A háború sosem változik.

2.) Half-Life 2: G-Man

A jó ember a rossz helyen mindent megváltoztathat a világon.

1.) Duke Nukem: Duke

Ideje szétrúgni pár segget és rágózni... de kifogytam a rágóból.


Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése