Blogturné - Marie Rutkoski: The Winner’s Curse - A nyertes átka extra [Nyereményjáték]



A Könyvmolyképző Kiadó jelenteti meg hamarosan Marie Rutkoski: The Winner’s Curse - A nyertes átka című könyvét. Ez a történet egy izgalmas fantasy világba viszi az olvasóit, ahol a Valoria birodalom újabb és újabb területeket hódít meg, rabszolgaságba kényszerítve az ott élő embereket. Kestrel és Arin ellenséges oldalon állnak, mégis összefonódik a sorsuk a regényben, melyet  a Goodreads-en  a legjobbak közé juttattak az olvasók a Best Young Adult Fantasy & Science Fiction of 2014 kategóriában. Kövessétek végig a hat állomásos turnénkat, a bloggereink véleményei mellett sok érdekességet is találtok, valamint nyereményjátékunkon megnyerhetitek a három példány egyikét a kiadó felajánlásában.



Kiadó: Könyvmolyképző
Sorozat: A nyertes átka (The Winner's Trilogy)
Megjelenés: 2016. 06. 08.
Műfaj: YA fantasy, romantikus
Fordította: Neset Adrienn

Megfizethetsz-e a szerelemért?

Amikor a 17 éves Kestrel egy rabszolgapiacon megvásárolja a herrani Arint, aligha sejti, hogy élete gyökeres fordulatot vesz. A valoriai birodalom ellen lázadást előkészítő Arin sem tervezi, hogy beleszeret a hazája leigázásáért felelős tábornok lányába. A herrani felkelés egy időre szerepcserére kényszeríti őket. Kestrel megmenti ugyan Arin életét, de cselekedete lehetetlenné teszi, hogy valaha is egymáséi lehessenek. Hűség, osztályharc, felborult értékrendek... mi mindenért kell fizetni?

Kinek az élete ér többet?



BTK EXTRA - IDÉZETEK


A történetben is szerepel a “Marj és Csípj” játék, amit kártyajáték formájában megtalálhattok a sorozat weboldalán. Minden állomáson fel kell ismernetek a kártyán szereplő állatot, amit be kell írnotok a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Extra esély (5x) jár azoknak, akik a hat állomás kártyáin szereplő számokat összeadják és beírják a megfelelő sorba.

Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyerteseknek 72 órán belül válaszolniuk kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.





a Rafflecopter giveaway

További állomások:

4.állomás MFKata gondolatai
5.állomás Media Addict
6.állomás Függővég
Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése