Jön a ‘Magic: the Gathering’ Film


A 20th Century Fox készítheti el a “Magic: The Gathering” filmet, ugyanis megkapták a Hasbrotól a jogokat. Reményeik szerint egy akkora sikersorozatot csinálhatnak belőle, mint a Harry Potter vagy a Gyűrük ura.

A Magic: The Gathering az első úgynevezett gyűjtögetős kártyajáték (collectible trading card game), amit 1993-ban alkottak meg. Azóta körülbelül 12 millióan játsszák (2011-es adat). A játékot két vagy több játékos játszhatja nyomtatott, vagy virtuális lapokból készült paklikkal. Ez utóbbi az interneten használható Magic: The Gathering Online programmal lehetséges.
Alaptémája fantasy, de az évek során egy egészen sajátos világ épült köré. A játékban minden játékos egy varázsló (angolul: Planeswalker vagyis síkjáró) szerepét játszik, akiknek célja varázslatok, kellékek, és lények segítségével az ellenfél legyőzése. (wikipedia)

Az “X-Men” filmekért felelős Simon Kinberg lesz a producer és az elkészítésben is segédkezni fog.

Hasbro CEO Brian Goldner és Stephen Davis és Wizards of the Coast CEO Greg Leeds fogják felügyelni a munkálatokat, mint gyártásvezetők. Szintén gyártásvezető lesz még Aditya Sood és Josh Feldman is.

Azt, hogy pontosan miről, kiről fog szólni még nem tudni, de reméljük, hogy a Fox sikeresebb lesz elődjénél, az Universálnál, akik évekig birtokolták a jogokat, de nem sikerült összehozniuk semmit.
Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése