HIVATALOS: Jön a Zafírkék film!


Bár nem mostanában, és nem is a hazai mozikba, de most már biztos, hogy jön a Zafírkék film. A Kerstin Gier Időtlen szerelem című trilógiáján alapuló film sorozat első része, a Rubinrot, azaz Rubinvörös idén márciusban került a német mozikba, a következő részt pedig 2014 Augusztus 7-én mutatják majd be.

Jó hír, hogy egy kis reménysugár is megjelent a horizonton azoknak, akiknek nem erőssége a német nyelv, méghozzá egy angol Rubinvörös előzetes képében.  Bár a videó már hónapok óta fenn van a youtube-on és eddig nem sok hírt kaptunk a megjelenésről, azért bizakodjunk!


Annak , aki olyan tudatlan, mint én itt egy kis infó a könyvről:

Rubinvörös - Időtlen szerelem
Kerstin Gier

Könyvmolyképző Kiadó Kft., 2010
Bookline értékelés:  (30 darab szavazat)

336 oldal
Kötés: papír / puha kötés
ISBN: 9789632453392

Olykor tényleg nagy terhet jelent egy rejtélyekkel teli családban élni. A 16 éves Gwendolyn legalábbis meg van győződve erről. Amíg egy napon egyszerre - mint derült égből a villámcsapás - a 19. és 20. század fordulóján nem találja magát, és világossá nem válik számára, hogy ő maga a legnagyobb rejtély a családban. Amit viszont még csak nem is sejt: az időutazások alatt kerülendő a szerelem. Mert ettől aztán tényleg a feje tetejére áll minden!

Kerstin Gier bestseller-szerző utánozhatatlan érzékkel kelti életre a legcsodálatosabb érzést a világon! Éld át te is Gideon és Gwen kalandjait, akik szerelmükkel áttörnek az idő korlátain!

Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 megjegyzés: