Cole nyúz: Kresley Cole bejelentette a következő IAD párost és legújabb sorozatát



Cole tegnap árasztotta el az olvasóit először facebookon majd hírlevelében is a hírekkel. Ígéretét betartva megtudtuk, hogy ki lesz a következő IAD (Immortals after Dark, magyarul Halhatatlanok alkonyat után) könyv főszereplő párosa.

IAD HÍREK

A sorozat itthon is nagy rajongótábornak örvend, bár egy cseppet le vagyunk maradva a kiadással, hiszen míg nálunk csak most jelent meg a 8. rész, A sötétség démona (Demon from the Dark), angolul viszont előreláthatólag 2014 tavaszán már a 13. részt (+ novellák) olvashatják a rajongók. Ugyan címet még nem kapott, de azt viszont tegnap óta tudjuk, hogy kikről fog szólni.....

*dobpergés*

LANTHE & THRONOS!!!!!
Bizony, a következő IAD könyvben láthatjuk majd hogyan találkoztak és váltak ellenségekké, illetve a régi ismerősök közül is találkozhatunk majd néhánnyal.

Ami Nïxet illeti, megfogja kapni ő is a saját könyvét, de csak a sorozat vége felé, valószínűleg a legutolsó IAD könyv (ami még a láthatáron sincs) lesz az övé.

Cole új sorozata

Bizony, az írónő ismét új sorozattal rukkol elő, ám ezúttal egy kicsit más irányt vesz, mint eddig. Sajnos/Szerencsére, mindenki döntse el magának, őt is elérte az erotika láz. Új e-sorozata "The Game Maker Series" névre hallgat, és felnőtt erotika kategóriába sorolható. Az első rész címe a 'The Professional - Part I' (A Profi - Első rész) lesz és már borító és hivatalos szinopszis is van hozzá. Érdekessége még, hogy e-sorozat lesz, ami azt jelenti, hogy a sztori három részből fog állni, amik először elektronikusan külön-külön jelennek meg, majd később egybefűzik őket és papír könyv formájában is elérhető lesz. Az első rész December 9-én fog megjelenni, ezt követi 13-án majd a második, és január 6-án az utolsó rész. 


From #1 NYT bestselling author Kresley Cole comes The Game Makers: a scorching new erotica series featuring ruthless men, daring women, and their blazing hot encounters.

Book 1, The Professional, tells the story of a young woman desperate to uncover the mysteries of her past and the hitman bound to protect her.

From an opulent palace in Russian, to the wicked playgrounds of the mega-wealthy in Paris, to the sultry beaches of Spain, the two lovers will discover that even their darkest—and most forbidden—fantasies can come true. . . .

Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése