'Pompeii' 2014 - Teaser Trailer


Végre kaphattunk egy rövid kis ízelítőt a Pompeji városának tragikus történetén alapuló legújabb mozifilmből, amely 2014-ben kerül bemutatásra a Trónok Harca Jon Snowját alakító Kit Haringtonnal a főszerepben. 



A világ leghíresebb vulkán kitörésének történetén alapuló, 2014-ben bemutatásra kerülő 'Pompeji' film főszereplője Milo (Kit Harington), egy hajózási iparmágnás rabszolgája, aki arról álmodozik, hogy egy nap megvásárolja majd a szabadságát és elveszi feleségül gazdája lányát, Cassia-t (Emily Browning). Amit Milo nem tud, hogy a lányt már elígérték egy korrupt római szenátornak, miközben őt eladták egy másik rabszolgatartónak (Kiefer Sutherland) Nápolyban. Amikor úgy gondolná, hogy a dolgok nem fordulhatnak rosszabbra, kitör a Vezúv,  mely Milot arra készteti, hogy visszatérjen Pompeji városába, hogy megmentse a szerelmét, és legjobb barátját, a város Colosseumában ragadt gladiátort. Mindezt természetesen 3D-ben láthatjuk majd.

 A film producere, rendezője és egyik írója Paul W. S. Anderson. A Filmet idén márciusban kezdték el forgatni Torontóban, és júliusban fejezték be.

Az amerikai premier február 28-án lesz, a magyar bemutató pedig vélhetően 27-én várható.
Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése