Humble Origin Bundle: 'Dead Space', 'Crysis 2' 'Medal of Honor', 'Mirror's Edge' és mégtöbb



A Humble Bundle-s srácok mindig kitesznek magukért, és ezúttal sincs másként. Megérkezett a Humble Origin Bundle nyolc előkelő játékkal, melyeket az Origin-on és a Steamen aktiválhatsz, ha adományozol. A mottó: Te szabod meg az összeget!



















Fizess 1$-t vagy többet, hogy tiéd lehessen a Dead Space 3, Crysis 2 Maximum Edition, Burnout Paradise: The Ultimate Box, Medal of Honor, Dead Space, és a Mirror's Edge. Adományozz többet, mint az átlag és még ráadásként tiéd lehet a Sims 3 (plusz 2 DLC csomag a The Sims 3 Starter Pack-ből) és a Battlefield 3! A The Sims 3 és a Battlefield 3 hivatalos zenéjét is megkapod függetlenül attól mennyit adakozol. 

Az Origin és az Electronic Arts az összes bevételt öt fenomenális nonprofit szervezetnek adja! Választhatsz, hogy adományodat felosztod vagy egy szervezetnek adod az alábbiak közül: Human Rights Campaign, Watsi,  San Francisco AIDS Foundation, az Amerikai Vöröskereszt, vagy az Amerikai Rák Társadalom (American Cancer Society). Az adományozók segítségével a fiúk már több, mint 3 350,76 Ft-ot (Ft3,350.76 ($ 14,9)) szereztek.

Ez az AE játékokból álló csomag normál esetben 48, 349.92 FT-ba ($ 215) kerülne, de itt most te szabod az árakat!

A Humble Origin Bundle csupán 2 hétig lesz elérhető, szóval hajrá, tegyetek jót aztán pedig élvezzétek a jutalmatokat!
Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése