Kérdés-Felelet Larissa Ione-nal


Larissa beugrott egy Q&A-ra, azaz Kérdés - Felelet "játékra" a RR@H Novel Thoughts & Book Talk blogra, ahol is a November 20-án megjelenő legújabb Lords of Deliverance könyvéről, a Rogue Riderről illetve a következő Demonica könyvről beszélgettek egy blog tour keretében.


Jillian Cardiff came to this remote mountain town to forget the demon attack that almost killed her. Instead, she rescues-and falls for-a gorgeous stranger who has no memory of anything other than his name. Handsome, charming, and protective, Reseph seems like the kind of man whom Jillian can trust. But with hints of a troubling history of his own, he’s also the kind of man who can be very dangerous . . .

Reseph may not know why he mysteriously appeared in Jillian’s life, but he knows he wants to stay. Yet when Jillian’s neighbors are killed, and demon hunters arrive on the scene, Reseph fears that he’s putting Jillian in danger. And once it’s revealed that Reseph is also Pestilence, the Horseman responsible for ravaging the world, he and Jillian must face the greatest challenge of all: Can they forget the horrors of a chilling past to save the future they both desire?

~~~*~~~*~~~

NT: Megváltani a rossz fiút elég népszerű téma a romantikus könyvekbe, de nehezen találhatunk rosszabb fiút Resephnél. Pestilence-ként elég szörnyű dolgokat tett. A Rougue Rider megírás nagyobb kihívást jelentett emiatt, vagy pont erre vártál?


Larissa: Jó kérdés! És tudod, nagyon meg akartam már írni a Rougue Ridert. IMÁDOM a kihívást, amikor az olvasók által gyűlölt karaktert kell olyanná tenni, akiért szurkolhatnak. Szeretem kínozni is a karaktereket (azt hiszem van egy kis szadista énem :))). Szóval élveztem, hogy Reseph sztoriját írhatom, legfőképp azért, mert nagyon szórakoztató karakter, akár gonosz akár nem. 

NT: Van egy elég nagy titok (psszt!! Nem mondjuk el, hogy mi az), amire fény derül a Rougue Riderben. Már az elején tudtad, hogy ez lesz, vagy téged is meglepett?

Larissa: A Sin Undone (Demonica #5) óta tudtam! Bár vicces volt, mert amikor megemlítettem a szerkesztőmnek a egyik Eternal Rider revízióval kapcsolatos beszélgetésünkben, szó szerint elakadt a lélegzete. Imádtam! Szóval remélem, hogy az olvasóknak is meglepetés lesz (kellemes,) bár tudom, hogy már elég utalást szórtam el, ahhoz, hogy sokan már gyanakodjanak rá.

NT: Mi a következő? Említetted, hogy a következő könyv a Demonica világában fog játszódni. Ez a Demonica sorozat része lesz, vagy egy spin-off sorozat új címmel?

Larissa: Az egy Demonica könyv, ami visszavezet a Lords of Deliverance sorozatból a Demonica sorozatba. Tényleg, ez a kettő nagyjából ugyanaz a sorozat, de visszatérünk a Demonica megjelöléshez. (ford. megjegyzés: khm...Reaver... khm)

Share on Google Plus

About DhesiX

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése