Blogturné extra ~ Sally Green: Half Bad - FogságA Cicero Kiadónál jelent meg néhány hete a külföldön már nagy sikert aratott Half Bad sorozat első része a Fogság Sally Green tollából. 2014-ben a Goodreads év végi versenyén ez a történet bekerült a legjobb debütáló művek döntősei közé, nem véletlenül.

Kövesd végig a hat állomásos blogturnét, érdekes véleményeket és információkat olvashatsz erről a különleges könyvről, amiben a fehér nem mindig a jó, a fekete pedig nem egyértelműen a gonoszt jelzi. Izgalomból és feszültségből nem lesz hiány, ráadásként a játékunkon drukkolhatsz a megnyerhető nyereménykönyvért is.

 


Kiadó: Cicero Kiadó
Sorozat: Half Bad #1
Megjelenés: 2015
Műfaj: YA Fantasy
Fordította: Bosnyák Viktória

nem tudsz írni, olvasni 
de a sebeid gyorsan gyógyulnak, 
még egy boszorkányhoz képest is 

nem bírod ki naplemente után 
a négy fal között 

gyűlölöd a Fehér Boszorkányokat, 
de Annalise-t szereted, 
pedig ő is az 

tizennégy éves korod óta 
ketrecben tartottak 

csak meg kell szöknöd 
és megtalálnod Mercuryt, a Fekete 
Boszorkányt, aki fiúkat eszik 

és mindezt még a 
tizenhetedik születésnapod előtt 

nem nagy cucc


BTK EXTRA: Könyv trailer
Híres boszorkányokat keresünk, filmek segítségével! Van köztük jóságos és gonosz, ezúttal csak annyi a dolgod, hogy felismerd őket a képről és beírd a rafflecopter doboz megfelelő sorába annak a filmnek a címét, amiben a képen látható boszorkány játszik!  Lesz könnyű, lesz nehezebb, de  egyik sem ismeretlen! Sok szerencsét!

A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre. Sok szerencsét! :)a Rafflecopter giveaway


További állomások:

05.23 CBooks
05.29 Függővég
Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése