#SaveConstantine


Hosszas várakozás után az NBC kihirdette végítéletét a Constantine-t illetően. A csatorna úgy döntött, hogy nem kívánja folytatni a sorozatot, ám ez még nem jelenti azt, hogy itt a vég...


Executive Producer Daniel Cerone osztotta meg Twitteren a hírt, melyben azt is elmondta, hogy a Warner Bros. nem adja fel, és új otthont keresnek a sorozatnak és közben arra buzdítja a rajongókat, hogy továbbra is harcoljanak érte a közösségi oldalakon illetve streameljék a hivatalos oldalról.



Bár a Constantine sosem volt akkora durráns a nézettséget tekintve, köszönhetően főként a péntek esti vetítésnek, és elméletileg amolyan kísérőként szolgált a Grimmhez, mégis szerzett magának jó néhány rajongót, akik lelkesen folytatják #SaveConstantine hadjáratukat, remélve, hogy a sorozat új otthonra talál. Ezt az is jól mutatja, hogy a csatorna bejelentését követően a hír erdőtűzként terjedt és még aznap estére Constantine top trend lett a Facebookon.


Ám ez a rajongói tábor nem csak mezei nézőkből áll, több híresség is csatlakozott már a kampányhoz. Még meglepetés vendégként is vállalkozott néhány színész:  Stephen Amell, William Shatner,és Joseph Morgan is. A Supernatural (Odaát) Bobbyja is lecserélte a vakációzást és harcol a sorozatért, elvégre a démonvadászok tartsanak össze.




Ezzel Constantine kiérdemelte a legnagyobb visszhangot a mostani kaszák és berendelések között. Sokak szerint nem is akkora baj, hogy az NBC nem folytatja, és több másik csatornát is megneveztek, akiknél jobb kézben lenne, például CW, HBO, sőt még a Netflixet is többen javasolták.

Reméljük valaki felkarolja, és nem csak azért mert többet akarunk látni a fantasztikus Matt Ryanből...


Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése