CASTING: Ghost in the Shell - Scarlet az android


Ghost in the Shell, az egyik legmeghatározóbb anime, ami elfogadottá tette ezt a műfajt a nyugat számára is. Scarlet Johansson kapta a főhös, Kusanagi Motoko android őrnagy szerepét a Dreamworks készülő filmjében.

FRISSÍTVE 15/01/16: A Deadline leközölte, hogy a film hivatalos kiszabott premier dátuma 2017 Április 4.

Őszintén meg mondom nem sok véleményem van Johansson kisasszonyról színészeti tehetségét illetően. Amikben szerepelni láttam filmek azokban vagy nem nagyon kellett vagy többet rohangált meztelenül mint ruhába. Ettől még pozitívan állok a dologhoz ha a nagyon dögös alakja mellett a szereplése is jó lesz, bele fogok szeretni a gépesített hátsó felébe. 

Aki nem tud semmit a műről az görgessen kicsit lejjebb vagy nézze meg az Animét de megjegyzem a film a manga alapján készül majd, nem az animációs sorozat történéseit követi. Megjelenés idő még nincs, valamint semmi érdemleges információ, de amint lesz már gépeljük is.


Szóval a történet dióhéjban: a nem túl távoli cyberpunk jövőben Jápánba látogatunk, pontosabban egy kormányzati titkosszolgálaton belülre, amelynek feladata a cyberbűnözők elfogása. A sztori a titkosszolgálat egyik beépített ügynökének (Johansson) hőstetteit követi.

A Hófehér és a vadász rendezője, Rupert Sanders rendezi majd ezt is, producerekből kettő is van: Avi Arad és Steven Paul, a forgatókönyv pedig Bill Wheeler tollából/billentyűzetéből származik. Mondhatni eddig két nagy név szerepel a stáblistán: Johansson és Arad, de kíváncsian várjuk mit főznek belőle. 

Amíg több infót nem kapunk élvezzük az anime nagyszerű betétdalait.





Share on Google Plus

About SouL

Lassan 30 éves geek programozó és játék őrült.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése