Morganville Comic-Con teaser trailer



A Comic-Conon bemutatták a Morganville Vampires (Morganville-i vámpírok) c. könyvsorozatból készült websorozat első teaser trailerét.


A websorozatról korábban már írtunk, amikor az írónő a Kickstarter nevű, közösségi támogatói rendszeren keresztül kérte a rajongók segítségét a projekt megvalósításához.  A rajongók pillanatok alatt összedobták a kitűzött 75.000 dollárt és még egy kicsivel többet is (81.752$).

A websorozat Rachel Caine Glass Houses (Az üvegház), a könyv sorozat első részén alapul. A történet nagyjából ugyan az, mint a könyvé:


Claire Denvers nagy reményekkel kezdi meg tanulmányait a poros kisváros, Morganville egyetemén, de reményei hamarosan rémálommá változnak, amikor összetűzésbe kerül a helyi lányokkal, akik gyorsan megtanítják neki, hogy hol is a helye az iskolai rangsorban. Valahol a sor legvégén. Miután súlyosan megfenyegetik, Claire kénytelen menekülni a kollégiumból, és szűkös anyagi lehetőségeihez képest elfogadható albérlet után nézni a városban. Így kerül az Üvegházba, és így szerez új barátokat és lakótársakat a különc Eve, a lázadó Shane és a titokzatos Michael személyében, aki valamilyen furcsa oknál fogva sosem mutatkozik nappal a többiek előtt. Nemcsak az Üvegház, hanem egész Morganville hemzseg a titkoktól. Azt mondják, a kisvárost valójában a vámpírok irányítják, és nem ajánlatos ujjat húzni velük. Claire érkezésével felborítja a fennálló rendet, és ahogy egymás után bukkannak elő az ősi titkok, úgy kerülnek Claire és barátai egyre nagyobb veszélybe. A házuk előtt pedig már kezdenek felsorakozni a vérszomjas élőhalottak.


A főszereplők Lindsay Seidel (Clare), Jordan Farris (Shane Collins), Ben Easter (Michael Glass), Haileigh Todd (Eve Rosser), és Amber Benson (Amelie). A Morganville az év második felében a Geek & Sundry YouTube csatornáján debütál.

Az eredetileg 15 részes sorozat első két része itthon is kapható az Agave kiadásában, ám sajnos a kiadó elkaszálta. 
Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése