The Legend of Korra - Játék a Platinum Games mühelyéből



Jöhet a The Legend of Korra játék, ráadásul egyből kettő is!

Aki nem tudná miről van szó, az Avatar: Korra legendája egy amerikai animációs televíziós sorozat, mely az Avatar: Az utolsó léghajlító, más néven Avatar: Aang legendája világában játszódik csak 70 évvel később és ezúttal női főszereplővel (Korra).

Tegnap érkezett a hír, hogy készül egy third-person combat játék a Nickelodeon sorozata alapján és időn ősszel le is tölthetjük PC-re,  Xbox One-ra, Xbox 360-ra, PlayStation 4-re és PlayStation 3-ra is.

Szóval...HURRÁÁÁÁ vagy MEH?

Maradjunk a "TALÁN" használatánál hisz... azta! Végre egy Avatar játék [Nem, nem a kék Indiánok]. De miért mondom azt hogy talán?

Kicsit félek az Activision-tól mint kiadó. Sajnos sok filmes és egyéb adaptációs játékban van benne a kezük, amik finoman szólva is undorító mocskok, játszhatatlan bugos.... Szóval rosszak.

Viszont van remény is hisz a Platinum Games készíti, akik olyan dolgokat követtek el, mint a Bayonetta 1-2 vagy a Metal Gear Rising: Revengeance szóval tudják mi fán terem az akciójáték.

Most már csak egy gameplay videó kéne, ami megnyugtatja a lelkemet, hogy igen ez jó lesz. Addig viszont itt egy teaser, ami jó csak amolyan halottnak a csók koncepciót vett fel.

 

Korra sorozatába is besegítő Tim Hedrick írja a történetet, ami a sorozat második és harmadik évada közt játszódik. A játékban Korrát irányíthatjuk, így az Avatár tűz, föld, levegő és víz elemeivel csépelhetjük majd az ismerős ellenségeket például Chi-blokkolókat vagy Mecha Tankokat, illetve a 3vs3 Pro-Bending arénában más Idomárokat/Hajlítókat. 

Emellett a Webfoot Technologies egy körökre osztott stratégiai játék verziót fejleszt, ami idén jön majd Nintendo 3DS-re. A Platinum gyors akciójátékával szemben, a 3DS játék inkább a taktikázásra fókuszál majd. 

Végezetül pedig egy jó hír a sorozat rajongóinak, ne feledjétek:
A Korra Legendája most pénteken tér vissza a harmadik évaddal.


Share on Google Plus

About SouL

Lassan 30 éves geek programozó és játék őrült.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése