TRAILER: DEADPOOL trailer


Tegnap este Conan O'Brien végre elhozta nekünk az első hivatalos HD Deadpool trailert, amit egy rövid, de szellemes előzetessel reklámoztak. Igen, ismét egy trailer a trailnek eset, de távol álljon tőlünk, hogy panaszkodjunk. Minél több Deadpool, annál jobb, ugyebár.


Az új előzetes majdnem ugyan az, mint amit a szerencsések a Comic-Conon is láthattak, néhány jelenet kivételével, amit lejjebb össze is szedtünk. Előtte viszont íme a várva várt első teljes Deadpool előzetes (a green band, azaz a kevésbé vulgáris és véres verziót, néhány eltérő jelenettel itt nézhetitek meg):


Az első nagy különbség a netre felkerült hivatalos előzetesek és a Comic-Conon vetített közt Kolosszus, Ellie Phimister (Negaszonikus Tini Torpedó) és Deadpool első találkozása. A Comic-Con verzióban Deadpool, beszól Kolosszusnak, majd meghallja a "Negaszonikus Tini Torpedó" nevet és teljesen kikel magából, annyira tetszik neki:
Negasonic Teenage what-the-sh-t! That's like the coolest name ever!
A második, amit a kamerás felvételen nem láthattunk elég jól, viszont akinek jó a füle az tudhatta, és persze meg is erősítették, az maga Stan Lee cameo szereplése. Ő volt ugyanis, aki bejelentette az egyik sztriptíztáncost, Chastityt.

Rob Liefeld, Deadpool szülőatyja szintén feltűnt a Comic-Con trailerben, ám a többi változatban nem. Amikor egy rajongó megkérdezte, hogy ez miért van, azt válaszolta: "H terem exkluzív".

Egy az Empire'-rel készített interjúban, a"Deadpool" rendezője, Tim Miller elmondta, hogy ezek a jelenetek azért nem kerültek bele a két (red/green band) trailerbe, mert kicsivel hosszabb volt a CC-n bemutatott videó, és bizonyos okok miatt rövidebbre kellett szabni. Azokat a jeleneteket vették ki, amiket nem éreztek feltétlenül szükségesnek a közönség megragadásához. 


Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése