CASTING: Megvan a 'Suicide Squad' Harley Quinn-je


Nem csak a Marvel sorakoztatja fel kedvenc antihőseinket egy filmben. A DC válasza a Sinister Six filmre egyértelműen a híres Suicide Squad David Ayer rendezésével, mely a saját gonosztevőit helyezi reflektorfénybe, például Harley Quinnt.

Még le sem csengett a Jared Leto formálta Joker lehetőségének híre, jött egy újabb casting hír a Collidertől, miszerint a Harley Quinnt, Joker szeretőjét/szövetségesét megformáló színésznő Margot Robbie (A Wall Street farkasa, Tarzan) lesz. Bár hivatalosan még nem erősítették meg, de borítékolni lehet. 

Becses nevén Dr. Harleen Frances Quinzeleredetileg az Arkham Elmegyógyintézet pszichológusa volt, egészen addig amíg el nem kezdte tanulmányozni Jokert. A doktornő hamar megszállottjává vált, aztán rájött, hogy ők ketten biza lelki társak, beleszeretett az őrült gonosztevőbe és a nyomdokaiba lépett, nevét Harley Quinn-re (Harlequin után szabadon) változtatta, kinézetét pedig vidám, energikus de teljesen őrült új személyiségéhez alakította. 

Harley nekem is nagy személyes kedvencem, ezért örülök, hogy végül mégis úgy döntöttek, hogy végre elhozzák a nagy képernyőre. Karakterét viszont egyáltalán nem egyszerű hitelesen, de nem idegesítően előadni, Margot Robbie  sizont akár még tökéletes is lehet a szerepre. Látom benne a kislányt, a szexi démont és a 150%-ig elmeháborodott gonosztevőt is. Igen, ez bók volt Ms. Robbie. 

Robbien és Laton kívül Will Smith, Tom Hardy és Jesse Eisenberg (Lex Luthor ~ Batman v Superman: Dawn of Justice) neve is felmerült már a projekt kapcsán, róluk egyelőre nincs újabb hír.

Az író-rendező, David Ayer úgy jellemezte a Suicide Squadot, mint "A Piszkos tizenkettő szupergonosztevőkkel."

Keressétek a filmet 2016-ban Batman és Superman nagy összecsapása után. 
Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése