Fifty Shades of Grey - A Szürke 50 árnyalata trailer


UPDATE: Megérkezett a film első teljes előzetese is. Végre mindenki eldöntheti mennyire borzalmas a casting... vagy mennyire nem.


Már csak kevesebb, mint egy hetet kell várni az első FSoG - Szürke 50 árnyalata előzetesre. A készítők, közreműködők viszont addig sem hagynak minket lógva, folyamatosan jönnek ki a kisebb-nagyobb teaserek. Legutóbb például Charlie Tangóról tett közzé a film hivatalos facebook oldala egy képet. Ma viszont egy rövid teaser trailert kaptunk Beyonce-nak hála, aki az instagramján osztotta meg a videót a rajongókkal.


A teljes előzetest Július 24-re, csütörtökre ígérik. A film forgatása már befejeződött, de a végterméket csak jövő valentin napkor láthatjuk.

Érdekesség, hogy a teaset trailer végén megfigyelhető,  hogy E.L. James adaptációja még mindig nem kapott korhatár besorolást. Tavaly ősszel volt is ebből egy nagyobb vita, hiszen a producerek R (17+) besorolást szeretnének, de hogy az lesz-e, majd meglátjuk.

Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése