Készül a 'Rontó Ralph 2'



A 'Rontó Ralph' (Wreck it Ralph) zeneszerzője, Henry Jackman elárulta a Collider-nek adott interjújában, hogy a Disney már dolgozik a folytatás történetén. 


"Nem mondhatok többet, és nem azért mert nyuszi vagyok, de úgy hiszem már hivatalosan is tervben van," mondta. "Nem tudok többet annál, hogy valóban írják már a történetet. Nagyon meglepődnék, ha nem így lenne. Nem a saját 'trombitámat fényezem'. Felejtsük el a zenét. Csupán a film maga szerintem fantasztikusan fantáziadús és kreatív. Rich [Moore], a rendező, még a történet írásában is részt vett. Volt egy másik forgatókönyv író,a kinek a nevére nem emlékszem [Phil Johnston]. Akárcsak egy koncepcióként is, de szinte hanyagság lenne a részükről, ha nem írnának még egyet. Ez egy remek ötlet egy remek karakterrel."

Az animációs film az Egyesült Államokban 189 millió dollárt, míg nemzetközi vizeken 281 millió dollárt kaszált.

Rich Moore rendező a hypable-nak korábban már elhintett némi információt.

"Vajon van több Ralph [a világban, amit az első részben megismerhettünk]? Mi történne, ha még egy Fix-It Felix, Jr. game lenne bedugva?" kérdezte. "Vannak olyan Ralphok, akik modernebbek? Esetleg van-e egy mobilos verziója a játéknak? Vannak olyan Super Smash Bros féle játékok ahol az összes karaktert bedobják egy verekedős játékba? Mi lenne, ha Ralph szembe kerülne önmaga különböző változataival?"
Korábban arról is volt szó, hogy néhány Tron - ami egyébként majdnem belekerült az első részbe is - és Mario karakter és feltűnhet majd a folytatásban. 
A lehetséges klónok, alternatív univerzumok megosztják a rajongókat, de abban mindenki egyetérthet, hogy Vannelope Von Schweetz-et vétek lenne kihagyni a folytatásból!



Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése