Itt az első 'Jupiter Ascending' előzetes


A Jupiter Ascending egy közelgő sci-fi, melynek producere és rendezője a Wachowski testvérek (Mátrix, Felhőatlasz).

A sztori középpontjában a fiatal, nincstelen ember nő, Jupiter (Mila Kunis) áll, akiről hamar kiderül, hogy az univerzum legértékesebb embere. A lány találkozik Caine-nel (Channing Tatum), a bolygóközi félig farkas-félig ember harcossal, akit az Univerzum Királynője küldött Jupiter megölésére. Caine elárulja Jupiternek, hogy a csillagok egy rendkívüli eseményt jeleztek azon éjszaka alatt, amikor a lány született, és hogy a DNS-e alapján, ő lehetne az univerzum új vezetője. 

Channing Tatum akcióhős szerepéhez én személy szerint már hozzászoktam, és kevés problémám van vele, bár tudtam volna ajánlani mást is a szerepre. Viszont, hogy Kunis kisasszony mi az istent keres egy ilyen filmben, az rejtély. Nem szeretek senkit beskatulyázni, de ebben az esetben jobban örülnék, ha a csaj maradna a vígjátékoknál. No mindegy, a lényeg, hogy amilyen észrevétlenül közeledett, akkorát durrant az előzetes, ami nem is csoda, hiszen a Wachowski tesók ismét csak odatették magukat, ami a látványvilágot illeti. Ha másért nem, már csak azért is muszáj lesz megnézni.



Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése