TRAILER #1: Rogue One: A Star Wars Story

 

UPDATE 16/04/29: Ma megérkezett a szinkronos előzetes is: 



Mi tehetne szebbé egy csütörtöki napot, amellett, hogy mindjárt péntek? Egy meglepetés Star Wars előzetes. Végre annyi várakozás után megérkezett a 'Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet' (ezt a címet nem vagyok hajlandó többször leírni) azaz a 'Rogue One: A Star Wars Story' első teaser trailere. 

Aki nem tudná pontosan miről is van szó: A Rogue One egy különálló, spin-off film az SW univerzumban, egy Antológia sorozat első része (később követi majd egy Han Solo film, és egy egyelőre cím nélküli projekt). Persze ez nem jelenti azt, hogy ne kapcsolódna a fő filmekhez, sőt. Időben a negyedik SW rész, 'Egy új remény' előtt vagyunk, a galaktikus polgárháború idején. A főszereplő Jyn Erso (Felicity Jones), a történetszál pedig az Első Halálcsillag terveinek megszerzése, aminek feladatával Jynt bízza meg Mon Mothma, a lázadók szövetségének legfelsőbb vezetője. 


 Az előzetes alapján az egész filmnek az az old-shool feelingje lesz, amit minden SW fan annyira szeret(ett), ami várható is egy ilyen történetszál után. Az előzetesben az új szereplők mellett láthattuk az Első Halálcsillagot, a birodalmi lépegetők is visszatérnek, éz az úgynevezett shadow stormtrooperek és Katniss Everdeen is feltűnnek.

A Rogue One a  nemzetközi premierrel egyidőben, december 15-én érkezik a hazai mozikba is.
Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése