Itt az első Warcraft: A kezdetek TV Spot


A Legendary Pictures és a Universal Studios megmutatta nekünk az első Warcraft film tv reklámját, amit ma az AFC & NFC bajnokság alatt adnak majd le az amerikai tv-ben.

A fél perces reklám meglepően sok új jelenetet és részletet tartalmaz, amit eddig nem láttunk, ezért aki a trailer után semmi nem akar látni a filmből amíg be nem ül a moziba, az jobb ha ezt is kihagyja.



Műfaj: Kaland | Fantasy
Bemutató ideje: 2016/05/26
Korhatár: 12E
Rendező: Duncan Jones
Főszereplők: Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper

Azeroth eddig békés birodalma a háború szélére sodródik, civilizációjuk egy félelmetes megszálló fajjal néz szembe: ork harcosok menekülnek haldokló országukból, hogy új hazát foglaljanak maguknak. Amikor megnyílik egy átjáró a két világ között, az egyik seregre a pusztítás vár, a másikra a pusztulás. A szemben álló felek közül két hős összeütközése fogja eldönteni a családjuk, népük, hazájuk sorsát.

Így kezdődik a látványos eposz a hatalomról és áldozatról, amelyben a háborúnak sok arca van, és mindenki harcol valamiért.


A Blizzard Entertainment világhódító játéka alapján készült nagyszabású, látványos, izgalmas filmet Duncan Jones (Hold, Forráskód) rendezte.
Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése