Ismét késik egy Moning könyv {Feverborn}



Amikor Karen Marie Moning úgy kezd egy bejegyzést, hogy "Nagyon sajnálom", már tudjuk, hogy azt egy megjelenési dátum bánja, és hát most sincs ez másként. Talán túl szép is volt, hogy igaz legyen, hogy idén két Tündérkrónikák könyvet is kapunk (BURNED, FEVERBORN).

Az írónő egy órája tette közzé a rossz hírt, miszerint pár hónappal csúsztatják a következő Fever (Tündérkrónikák) könyv megjelenését is. Az indok kicsit fura és kicsit vicces is, bár mi nem értünk a lovakhoz.

I’m sorry to have to tell you this but the release date for FEVERBORN has been changed by a few months. I really wanted to get the book in your hands this October and lobbied hard for it but BURNED did so wonderfully in January (thank you guys for that!!!) that my publisher has decided to release FEVERBORN in January (19th) as well. When they first told me October, I was concerned it would be a challenge, as slots in the fall for significant budgets/advertising are limited. If I could get FEVERBORN in your hands sooner I would, but Random House markets the books, I write them. Random House assures me the date won’t be moved again. (They offered no such assurance with BURNED and they’re true to their word when they give it.) Bright side is, I think a mere year between books is some kind of record for me. -K. M. Moning

Ironikus, hogy A FEVERBORN azért TOLÓDIK 2015. októberről 2016. Január 19-re, mert a BURNED kivételes sikereket ért el a januári megjelenésekor (szerintünk annak több köze van hozzá, hogy két évet kellett rá várni, de hagyjuk meg az illúziót a kiadónak), és marketing szempontjából is jobb a január az októbernél. Moning kiadója viszont megígérte, hogy többet nem tolódik a FEVERBORN (ilyen ígéretet egyébként a BURNED esetében nem tettek, és az írónő szerint mindig betartják, amit ígérnek), tehát az új időpontot nyugodtan belehet karikázni a naptárunkban. 
Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése