2014: Legjobban várt filmek és sorozatok


MOZIFILMEK:


10. X-Men: Az eljövendő múlt napjai


Sokan nem szerették már az "Elsők"-et sem, de én nem tartozom közéjük. Imádtam az eredeti és az új cast-et is, ahogy a történetet is. Még a "Kezdetek"-et is szerettem, ám a legutóbbi Farkas filmmel kilehet kergetni a világból. Szerencsére ezen a filmen a jól megszokott készítő csapat munkálkodik, úgyhogy tuti helye van a listán. Várom, már hogy az eredeti és az új szereplő gárda összejöjjön. (Vadóc kivágásáért viszont haragszom!!)

Megjelenés: 2014. május (2014.05.23)



9. A holnap határa 


Tom és a legutóbbi sci-fi-je, a 'Feledés' inkább altatott, mint szórakoztatott. Nem vagyok túl nagy rajongója sem Tom-nak, sem Emily-nek, de a trailer és a történet eléggé felpiszkálta az érdeklődésemet, ahhoz, hogy helyet kapjon eme listán. Reméljük nem okoz csalódást.

Megjelenés: 2014. június (2014.06.06)



8.  Jack Ryan: Árnyékügynök


Chris Pine, Kevin Costner és Kiera Knightley?! Hogy is mondhatnék erre nemet? Oké, ahogy elnézem Knightley kapta a legidegesítőbb szerepet, úghogy mielőbbi halálát fogom kívánni, de egyre jobban kezdem megkedvelni Chris-t, mint akcióhőst. Nem olvastam egyik könyvet sem, úgyhogy a háttértörténetről gőzöm sincs, de tetszik, hogy főszereplőnk nem egy "mindenki seggét szétrúgom, miközben a thaft tökéletesen tart playboy", és inkább az eszéért és logikájáért kerül a középpontba. Kevin Costner meg... hát ő Kevin Costner. A trailer alapján kicsit olyan kezdő Bourne érzésem van, ami nem rossz, majd meglátjuk. 

Megjelenés: 2014. január 16. (2014.01.17)


7. Hobbit 3 – Oda és vissza


Először is, nem tudom mit csinálnak a készítők és a stúdiók, de *****! A július is messze volt, de már megint egy évet kell várni a következő részre. De a lényeg, hogy akárki, akármit mond, én odaáig meg vissza (heh) vagyok ezért a franchise-ért. Naná, hogy itt a helye.

Megjelenés: 2014. december (2014.12.17)

6. Veronica Mars


Mint törzsgyökeres VM sorozat rajongó, örök hálám üldözi a kickstarter üzemeltetőit, az őrült rajongókat, akik pénzt áldoztak rá, és a készítőket!!

Megjelenés: 2014. 03. 14.


5. Az éhezők viadala 3 – A kiválasztott (1.rész) 


Az első könyvet imádtam, az első filmet viszont gyűlölöm mai napig. A Futótűz azonban fényévekkel jobb volt elődjénél, és bár gyűlölöm, hogy kettészedik, de a harmadik részért is izzik a kezem.

Megjelenés: 2014. november  (2014.11.21.)

4. Pompeji


Hurrá, megint 3D (150% szarkazmus)! *sóhaj* Mindenesetre szeretjük a cast-et, a történetet és a trailer is jól néz ki, úgyhogy azt mondom hajrá!

Megjelenés: 2014.  február (2014.02.21.)


3. Divergent - A beavatott 


Veronica Roth Divergent (A beavatott) című regénysorozatának adaptációja nem csak a már meglévő rajongókat izgatja, de még az olyan laikusokat is, mint én. Az éhezők viadala után ismét kapunk egy disztópikus világot, és ismét egy erős, önálló női főszereplő kalauzol minket. Nagy örömünkre megint csak egy három részes sorozatról van szó, de reménykedjünk, hogy jobban kezd a film, mint annak idején az éhezők viadala. Mindenesetre a trailer ígéretes.

Megjelenés: 2014. tavasz (2014.03.21.)


2. Vámpírakadémia

A film, amit idén az egyik legjobban várok. A film, amit a laikus közönség rosszul ítél meg. A film, amit először a törzsgyökeres rajongók is gyűlöltek. A film, amit a törzsgyökeres rajongók többsége mára már tűkön ülve vár. A film, ami elfeledtetheti a Twilightot!

Megjelenés: 2014.  (2014.02.14.)


1. Jupiter Ascending


A film amiről a legkevesebbet hallottam, mégis a legjobban érdekel. Channing Tatum akcióhős szerepéhez én személy szerint már hozzászoktam, és kevés problémám van vele, bár tudtam volna ajánlani mást is a szerepre. Viszont, hogy Kunis kisasszony mi az istent keres egy ilyen filmben, az rejtély. Nem szeretek senkit beskatulyázni, de ebben az esetben jobban örülnék, ha a csaj maradna a vígjátékoknál. No mindegy, a lényeg, hogy amilyen észrevétlenül közeledett, akkorát durrant az előzetes, ami nem is csoda, hiszen a Wachowski tesók ismét csak odatették magukat, ami a látványvilágot illeti. Ha másért nem, már csak azért is muszáj lesz megnézni.

Megjelenés: 2014.07.18.



További várt filmek:

  • Kaptár 6 (2014/2015)
  • Én, Frankenstein
  • Robotzsaru 
  • Need for Speed
  • 300: A birodalom hajnala 
  • Amerika kapitánya 2 – A tél katonája 
  • A csodálatos Pókember  2 
  • Demóna - Maleficent
  • Into the Woods 
  • The Pirate Fairy
  • The Adventurer: The Curse of the Midas Box
  • Saphirblau - Zafírkék

ÚJONC SOROZATOK:


5. Star-Crossed


Egy újabb paranormális/sci-fi CW sorozat a tiltott szerelmi történetek rajongóinak. Nem ámultam el tőle - egyelőre -, picit sok a romantika és kevés az alien szál nekem, de megérdemel egy esélyt. A cast tetszik.


Pilot: 2014.02.17.


4. Outlander


Őszintén szólva nem egészen tudom miről fog szólni a sorozat, annak ellenére hogy már sokat hallottam a könyvekről. Viszont skócia skót pasikkal, időutazás? Naná, hogy adok neki esélyt!

3. Black Sails


Amíg a History Channel kedvenc Vikingeinkre várunk, a Starz egy másik kedvencemet veszi elő. A Kalózokat. Itt is tetszik a Cast, és mivel Starz, a kosztümök és a helyszínek sem okozhatnak csalódást. Várós nagyon.

Pilot: 2014.01.25.


2. The Hundred


A trailer alapján a 'The 100' nagyjából a CW külön bejáratú ÉV-je. Vagy ahogy a marketing mondja, Battlestar Galactica tinédzsereknek. Kass Morgen regénye alapján készült, első ránézésre érdekes, reméljük ha jó lesz, a CW ezúttal nem kaszálja el a túl nagy költségzabálás miatt...


Pilot: 2014.03.19.

1. Bitten


A Syfy már szeptemberben berendelt 13 epizódot a Kelley Armstrong 'Women Of The Otherworld' szexi, paranormális, vérfarkasos, romantikus, akció dús, sorozatán alapuló 'Bitten' tv sorozatból. A sorozat a kanadai "Space" csatornán debütál majd 2014. január 11-én. A csatorna egy egy perces, esemény dús új promot is kidobott nekünk. Az első, másfél perces promót itt találjátok!

A promoból látható, hogy talán nem is ígérkezik olyan rossznak ez a csapat, mint azt elsőre gondoltuk. A leggyengébb pontja a sorozatnak, ahogy a csatorna hasonló sorozatira is jellemző, ismét a CGI lesz, ezt már most borítékolhatjuk. Azok a farkas-akarna-lenni-izék borzalmasak. De nem is azért nézzük...

Pilot: 2014.01.11.





    További várt sorozatok:


    • The Musketeers
    • Penny Dreadful
    • Helix
    Share on Google Plus

    About DhesiX

    Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
      Blogger Comment
      Facebook Comment

    0 megjegyzés:

    Megjegyzés küldése