Blogturné Extra - J. Goldenlane: Farkastestvér trailer [Nyereményjáték]


A Delta Vision Kiadó jóvoltából másodjára is a kezünkbe vehetünk egy J. Goldenlane regényt, méghozzá a Farkastestvért. A Blogturné Klub négy bloggere pedig úgy döntött, hogy nem ijed meg a vérfarkasoktól és belép Christina és Christian Hunter cseppet sem hétköznapi világába. Erre nektek is lehetőségetek lesz, ha velünk játszotok, hiszen ismét nyerhettek egy példányt a könyvből.

Kiadó: Delta Vision
Sorozat: -
Megjelenés: 2015.12.11.
Műfaj: Urban Fantasy
Terjedelem: 696 oldal


Vérfarkasnak ​​lenni nem egyszerű.
Különösen, ha az ember fia lánynak születik.
És persze lőnek is rá.
Meg egy csomó maffiózó csörtet a nyomában.
Máskor meg beleölik a fő keresztapa medencéjébe.
Amikor éppen fontos randija lenne!
Ráadásul még a bátyja is hazajön, és az istennek sem maradna nyugton, minek következtében rájuk szabadul a teljes emberi civilizáció, minden veszett baromságával együtt!
Vérfarkasnak lenni nem egyszerű.


J. Goldenlane ezúttal a vérfarkasok kihívásokkal teli világába kalauzolja el olvasóit. Mesteri részletességgel rajzolja meg a farkaslét mindennapjait, az ember és a szörnyeteg örök harcát, a természetfeletti hatalom problémáit: az elmaradhatatlan, pikírt humorral fűszerezve. Az írónő a tőle megszokott ellenállhatatlan, sodró lendülettel, fordulatos drámával mutatja be a főszereplő, Christina és a bátyja, Christian különleges testvéri kapcsolatát – amely a Holdtestvér imádott és a rendőrcsalád elátkozott áldásán túl mindkettejük számára a legfontosabb a világon… nem is csoda, ha bármit hajlandók feláldozni, bárkivel hajlandók megharcolni érte.

Értékelés helyett egy kis vizuális bemutatót hoztam nektek arról, hogy nagyvonalakban mit várhattok a regénytől. Magyarul egy rajongói előzetest csináltam hozzá.

Funfact: durván 12 órát vett igénybe (többnyire az After effects-el való harcom miatt, a Sony Vegas már jobban együttműködött) minden elő és utómunkálattal együtt.

Remélem azoknak is tetszik, akik olvasták a könyvet és azoknak is, akik még csak szemeznek vele (és azoknak is, akik nem rajonganak Lauráért :D)






Mihez is kapcsolódna a játékunk, ha nem a vérfarkasokhoz? De a nagy melegre való tekintettel egy könnyített játékot találtunk ki nektek. Minden blogbejegyzésben találtok egy képet egy tévésorozatban szereplő vérfarkasról. A feladat annyi, hogy a VÉRFARKAS NEVÉT és a SOROZAT vagy a FILM CÍMÉT beírjátok a rafflecopter megfelelő mezőjébe.

Figyelem! A válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta.  A nyerteseknek 72 órán belül válaszolniuk kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.


További állomások:

07.29. Kelly Lupi olvas
07.30. Deszy könyvajánlója
08.01. Bibliotheca Fummie
08.02. Függővég

Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 megjegyzés:

  1. Padlóra küldtél. Állati csodálatos! Nagyon szépen köszönöm!
    J. Goldenlane

    VálaszTörlés