Blogturné - David Walliams: Démoni doki extra [Nyereményjáték]


A Kolibri kiadó jóvoltából jelent meg a hazánkban is kedvelt David Williams legújabb gyermekkönyve a Démoni doki. Ez a könyv szórakoztató a gyermekeknek, de a felnőttek számára is okozhat vidám perceket.
Hiszen ki ne tartana a félelmetes fogásztól?

Ezúttal két blogger teszi közzé véleményét, közben pedig egy extra állomáson tudhattok meg újabb érdekességeket. Ha pedig velünk játszotok, tiétek lehet a három példány egyike!
Kiadó: Kolibri
Fordító: Vereckei Andrea
Megjelenés: 2016. 03. 11.
Oldalszám: 360
Műfaj: Gyermekregény


A Gengszter nagyi és a Patkányburger bestseller-szerzője újabb végtelenül vicces és roppant rémisztő történettel lepi meg olvasóit, mely Alfiról, a fiúról szól, akinek nagy a szíve, de még ennél is hatalmasabb a fogorvostól való félelme. 
David Walliams eddigi leggonoszabb cselszövőjét mutatja be hátborzongató regényében, amelytől vacogni kezd a fogunk, az állkapcsunk pedig megfájdul a nevetéstől! 
„Igazi élvezet… egy új Roald Dahl!" The Times 
„David Walliams könyvei olyanok, mint egy szippantásnyi csodás, friss levegő" Sun
A városra sötétség borult. Fura dolgok történtek az éjszaka kellős közepén, amikor már mindenki aludt. A gyerekek lefekvéskor a párnájuk alá tették kipottyant tejfogukat, hogy azt elvihesse a fogtündér. De reggel, mikor felébredtek, ajándék helyett egészen mást találtak a kiesett fog helyén. Döglött meztelen csigát. Élő pókot. Vagy épp száz meg száz fülbemászó mászott elő a párnájuk alól. 
Merő gonoszság, ugye?! 
De ki vagy mi állhat e csúnya tréfák mögött? 
Olvasd el a könyvet, és megtudod!
Vigyázat! Ez egy horrortörténet. Elég sok kitalált szóval.





Blogturné Extra  - David Williams fájdalom skálája és tippjei a foghúzáshoz:








A Démoni doki könyv középpontjában természetesen a gyermekek és felnőttek mumusa, a fogorvos áll, de ez a játék mégse legyen olyan rémisztő, most olyan ismert rajzfilmet, animációs filmeket kell felismernetek, amelyekben szerepel a fogtündér, vagy valamelyik részében felmerül a fogtündér meséje.

A helyesen válaszolók között három példányt sorsolunk ki.


(Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)






A turné állomásai

05.21 Függővég

Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése