TRAILER: Marvel's Agents of SHIELD 3. évad



Befutott az első teaser trailer az Agents of SHIELD 3. évadához. A sorozat szeptermber 29-én tér vissza a képernyőkre az Embertelenek (Inhumans) történetét folytatva, és a Secret Warriors (Titkos Harcosok) szálat behozva.

A legtöbb régebbi szereplő visszatér, de újak is feltűnnek majd szép számmal.


Az újak közül a legfontosabb az a karakter. akiről a Júliusban tartott Comic-Conon már hallhattunk. A Lash névre hallgató Embertelen az egyik legújabb szereplő a Marvel univerzumában. A karakter először a 2014-es Inhuman #1 képregényben tűnt fel, szülei Charles Soule író, és Joe Madureira grafikus.




Lash egy melák szörnyeteg, aki az Embertelenek rejtett városából, Orollanból származik, ahol gy vallják a vérvonal - és azokét, akik ki lettek téve a Terrigen Köd hatásainak - tisztaságát meg kell őrizni (némileg hasonló a második évadban látott Embertelen városhoz). Lash erős és agilis, ő is képes elnyelni, és kibocsájtani az energiát. Azt még nem tudjuk pontosan, hogy ellenség vagy barát lesz-e.


Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése