Borító mánia - Kiera Cass: The Heir


Kiera Cass Párválasztó sorozata igazi mennyei manna nem csak a külföldi YA rajongóknak, de az itthoniaknak is. Az eredeti széria három teljes regényből áll, melynek utolsó része, a 'The One- Az egyetlen' nem sokkal a világpremier után, május 13-án hazánkban is megjelent. A szériához hozzátartozik még négy kiegészítő novella is, melyek közül az első kettő (A herceg [0,5] / A palotaőr [2.5]) is megjelent nálunk a nyáron.


Figyelem: az alábbi sorok erős spoilert tartalmazhatnak azok számára, akik még nem olvasták a sorozatot!

Az írónő azonban augusztusban ledobta a bombát a rajongók közé, és volt is nagy bada bumm. A sorozat mégsem ér véget a harmadik résszel, legalábbis nem teljesen, még két könyvvel fog bővülni. Bár az új könyvekre jobban illik a spin-off címke, mint a sorozat folytatás, hiszen húsz évvel az Egyetlen után játszódik, és most fordult a kocka. Az eredeti trilógia főhősnője America volt, míg az új széria, legalábbis az első része, a The Heir (Az örökös) America és Maxon lányáról, a trónörökösről: Eadlyn hercegnőről fog szólni, ám ezúttal a hercegnő keresi magának a tökéletes párt. Fun fact: a hercegnőnek egy iker öcsikéje is van, aki csupán 7 perccel fiatalabb nővérénél.

A széria sikere egyértelműen köszönhető a csodálatos borítóknak is és bizony A Heir sem lóg ki a sorból. A Heir borítója ugyanolyan gyönyörű, mint az előzők. Az Entertainment Weekly ma le is leplezte, ráadásként pedig egy kulisszák mögötti videót is kaptunk arról, hogy készült.



Az epic reads egyébként egy fan art versenyt is tervezett, aminek az volt a lényege, hogy a rajongók megtervezzék a saját Heir borítójukat. A beküldött műveket instagramon és tumblr-en tekinthetitek meg. Akad köztük lélegzetelállító, aranyos de még vicces is. 

A Heir 2015 május 5-én jön ki Amerikában, a következő részről egyelőre nem tudni semmit. A hivatalos leírás pedig: 


"Húsz évvel ezelőtt, America Singer indult a Párválasztáson és elnyerte Maxon herceg szívét. Most eljött az idő, hogy Eadlyn hercegnő is válasszon magának egy párt. Eadlyn egyáltalán nem bízik abban, hogy az Ő Párválasztója olyan lesz, mint a szüleié: egy romatnikus tündérmese. Ám ahogy a verseny megkezdődik, rájön, hogy talán nem is olyan elképzelhetetlen, hogy megkapja a maga happy endjét, mint ahogy azt ő gondolta."
Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése