Itthon is jön az Assassin's Creed: Fekete lobogó manga



Valaki Assassin's Creed mangát emlegetett? 

Bizony, méghozzá a Fumax kiadó madara csiripelte el a facebook oldalukon a jó hírt.

Post by Fumax.



Assassin's Creed: Fekete lobogó manga (2 kötetes sorozat)írta: Takashi Yano, rajzolta: Kenji Oiwa (Goth, Welcome to the N.H.K.)
A Black Flag manga a Shueisha kiadó Jump X havi magazinjában fut 2013 óta, az első gyűjteményes kötet elvileg nemrég jelent meg belőle Japánban. 


A történet nem a játék illetve a regény feldolgozása, bár vannak benne átfedések, viszont a mangában lesznek új szereplők, és hangsúlyos szerepet kap a jelenben játszódó szál (az teljesen új vonal lesz, a játéktól független). 

Így elvileg azok is élvezhetik a mangát, akik sem az Assassin's Creed játékokat nem ismerik, sem a Fekete lobogó regényt.

Az Assassin's Creed regénysorozat óriási siker itthon is, és a Fekete lobogó még azon belül is kiemelkedő sikerű, a Moly.hu oldalon jelenleg 91%-on áll az olvasók értékelései alapján, tehát nagy tetszést aratott. Reméljük a manga révén egy új olvasói réteg is megismeri ezt a remek sorozatot.

Tervezett megjelenés: 1. kötet őszi Mondocon (október), 2. kötet tavaszi Mondocon.
Ezek a megjelenési dátumok azért még tényleg csak tervek, mivel ez csak akkor jöhet össze, ha időben megkapjuk hozzá a szükséges képanyagot.

FONTOS: ez a bejelentés nem azt jelenti, hogy a Fumax kiadó újra beleveti magát a manga vagy képregény kiadásba, tehát ilyen irányú kérdéseket nem várunk senkitől.


- Fumax

Aki ráguglizik az nagyjából láthatja, hogy milyen és eldöntheti, hogy kell-e neki avagy sem, mi mindenképp ajánljuk a fanatikus rajongóknak. 



Share on Google Plus

About DhesiX

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése